زانوبند طبی

گودی کمر یکی از مشکلاتی می باشد که بیشتر در خانم ها دیده می شود به خصوص بعد از حاملگی های پی در پی این اتفاق رخ می دهد که کمردرد های زیادی را به بار می آورد. این گودی کمر در ظاهر نیز تاثیر زیادی دارد و اغلب خانم ها از این ظاهر بدنی ناراضی هستند. برای آنکه بدانید گودی کمر دارد یا نه می توانید به دیوار بچسبید و ببینید که پایین کمر شما به دیوار می چسبد یا فضای خالی بین شما و دیوار ایجاد می شود؟ اگر فضای خالی بود حتما دچار گودی کمر هستید!

به جای استفاده از ماشین لباسشویی، جوراب‌های خود را با دست بشویید.

کسانی که نمی‌توانند تخت خود را ترک کنند یا به‌سختی پاهای خود را حرکت می‌دهند

مشکلات گردش خون: افرادی که مشکلاتی مانند ترومبوز ورید عمقی (یا لخته خون در وریدهای عمیق) یا رگ‌های واریسی (رگ‌های پیچیده و برآمده بر روی پوست) دارند، معمولاً به جوراب واریس نیاز دارند.

 کمربندهای طبی می توانند بعد از این که کمر آسیب محدودی دید در مراحل اولیه آن را بهبود دهند.

جوراب واریس به‌شرطی که سایز مناسبی داشته باشد و به‌درستی پوشیده شود، برای اکثر افراد بی‌خطر است. با این حال، استفاده از آن به همه توصیه نمی‌شود.

درمان بی اختیاری ادرار با بیوفیدبک و شناخت علل بی اختیاری و تکرر ادرار

استفاده از کمربند لومبوساکرال با ایجاد راحتی به شما کمک می کند و با کاهش فشار روی ستون فقرات، درد شما را کم می کند و همچنین باعث بهبود سریع اسپوندیلیت، اسپوندیلوز لومبوساکرال و غیره می شود. کمربند لومبوساکرال همچنین می تواند کیفیت زندگی بیمار را بهبود ببخشد.

کمربند طبی سخت از یک لایه محکم از مواد (معمولاً کتان یا کرباس) تشکیل شده است که دور تنه می‌پیچد و گاهی شامل پانل‌های سختی در جلو، پشت و کناره‌های کمربند می‌باشد.

کمربندهای طبی از نظر مواد سازنده متفاوت هستند. مواد سازنده در رفع طیفی از انواع کمردرد شامل رگ به رگ شدن شدید عضلات تا بهبودی پس از عمل نقش دارند.

این دستورالعمل‌ها ممکن است شامل اطلاعاتی در مورد فیت کردن، پوشیدن و درآوردن کمربند طبی و تمیز کردن و مراقبت از آن باشند.

اکثر بریس‌های طبی از مواد نمایش بیشتر مشابه ساخته شده‌اند، اما از نظر سختی و کنترل وضعیتی متفاوت هستند.

فشرده‌سازی متوسط یا کلاس فشار ۲: این جوراب‌ها مؤثرتر از نوع قبلی هستند و معمولاً استفاده از آن‌ها به کسانی توصیه می‌شود که علائم رگ‌های عنکبوتی یا واریسی را تجربه می‌کنند.

برخی پزشکان نگران این موضوع هستند که استفاده بیش از حد از این کمربندهای طبی سبب شود تا برخی از عضلاتی که ستون فقرات را تثبیت می کنند ضعیف شوند و به مرور تحلیل بروند و این اتفاق جالبی نیست.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “زانوبند طبی”

Leave a Reply

Gravatar